Tag Archive: Карантинот имаше негативно влијание на Ханде Ерчел!

Карантинот имаше негативно влијание на Ханде Ерчел!

Ханде Ерчел за време на карантината беше дома со своето момче Мурат Далклич. Ханде остана полн два месеци дома. Се чини дека карантинот има многу лош ефект врз Ханде. Актерката започна да се грижи за себе по карантинот. Според турските…
Read more