Tag Archive: Како изгледа Керем Бурсин на Инстаграм (ФОТО)

Како изгледа Керем Бурсин на Инстаграм (ФОТО)

Турскиот актер Керем Бурсин е познат по своето многу убаво и извајано тело. Актерот поминува многу време во теретана, а резултатите се повеќе од очигледни. Керем е лицето на компанијата која произведува спортска опрема „Андермар“. За потребите на компанијата, од…
Read more