Tag Archive: Како изгледа денес Осман од Бурни Времиња???

Како изгледа денес Осман од Бурни Времиња???

Малиот Осман стана голем газдa. Емир Берке Зинџиди (Осман ) е сопственик на агенција за кастинг и филм.Малата ѕвезда на Бурни времиња Емир Берке Зинџиди има само 6 години, а веќе е сопственик на филмска агенција. Татко му Беркант кој…
Read more