Tag Archive: Каков гест направил Кенан Имирзариоглу за неговата сопруга?!

Каков гест направил Кенан Имирзариоглу за неговата сопруга?!

Кенан Имирзаловиќ подготви изненадување за својата бремена сопруга Синем Кобал! Актерот 45 дена претходно собра 2 хотелски соби во Мармарис-Селимије. Актерот резервирал 2 хотелски соби во Мармарис-Селимије за 45 дена.Кенан зел две хотелски соби за да може Синем да се…
Read more