Tag Archive: Казна за серијата Девојката на прозорецот

Казна за серијата Девојката на прозорецот

Според изјавата на цензорот, прикажување сцени на физичко и психичко малтретирање, потоа сцени на тестирање за невиност, носење корсети, тепање и експлоатација на жени се причините за оваа казна. Сцените прикажани во оваа серија се спротивни на социјалниот морал во…
Read more