Tag Archive: Кадир Догулу сака да работи со неговата сопруга

Кадир Догулу сака да работи со неговата сопруга

Турскиот актер Кадир Догулу даде кратко интервју за турските медиуми. Меѓу другото, тој се осврна и на теми поврзани со можни работни места во иднина. Кадир истакна дека би сакал да работи со својата сопруга во иднина. Поточно, дека би…
Read more