Tag Archive: Кавгата на снимањето на серијата Забрането јаболко предизвика Шахика да биде отстранета од серијата!

Кавгата на снимањето на серијата Забрането јаболко предизвика Шахика да биде отстранета од серијата!

Според гласините, Неслихан Јешилиурт, кој во моментов е режисер на ТВ серијата Неверни и веќе 2 сезони е режисер на серијата Забрането јаболко, неодамна дојде на сетот. Мурат Озурк, директорот на Забрането јаболко, го бараше своето место бидејќи му беше…
Read more