Tag Archive: Каан Јилдирим и Хадисе под ист покрив – дали се подготвува свадбата?

Каан Јилдирим и Хадисе под ист покрив – дали се подготвува свадбата?

Според турскиот таблоид „Таквим“, актерот Каан Јилдирим и пејачката Хадисе бараат нов дом. Поточно, парот е заинтересиран да купи вила. Локацијата е позната и. Каан и Хадисе сакаат нивниот нов дом да биде во Кемер, а вилата за која се…
Read more