Tag Archive: Каан Урганџиоглу во преговори за улога во новата серија

Каан Урганчиоглу во преговори за улога во новата серија

Турскиот актер Каан Урганчиоглу има многу понуди за нова работа. Тој ги мери улогите кои и се нудени долго време. Потврдено е дека тој одбил еден и дека е во преговори за втората серија. Каан одбил улога во турската адаптација…
Read more