Tag Archive: Каан Урганчоглу со Џансу Дере во турската адаптација на серијата Др. Фостер?

Каан Урганчоглу со Џансу Дере во турската адаптација на серијата Др. Фостер?

Во наредните денови, снимањето на турската верзија на британската серија Др. Фостер. Договор со главната актерка беше постигнат пред извесно време. Главниот лик ќе го игра Џансу Дере. Продолжува потрагата по главниот лик, кој ќе го глуми нејзиниот сопруг. Во…
Read more