Tag Archive: И Онур Туна го започна летниот одмор. Актерот привлече внимание со својот изглед!

И Онур Туна го започна летниот одмор. Актерот привлече внимание со својот изглед!

Пред два дена Онур Туна сподели фотографија на својата социјална мрежа. Актерот со оваа фотографија покажува дека го започна летниот одмор по 2 месеци карантин. Онур го смени погледот за време на карантинот и тоа не беше добро прифатено од…
Read more