Tag Archive: И легендите умираат

И легендите умираат, време е да се збогуваме со Шахика! ВИДЕО

По Нилпери Шахинкаја, која го толкуваше ликот на Џансу, овој пат беше откриено дека Несрин Каваџаде, која го толкуваше ликот на Шахика, заминува. На прашањето за веста дека Шахика, кралицата на интригите, ќе умре, Несрин Каваџаде се насмевна, велејќи: „Легендите…
Read more