Tag Archive: Ист како татко! – Синчето на Онур и Шехерзад има 9 години…

Ист како татко! – Синчето на Онур и Шехерзад има 9 години…

Труската актерка Бергузар Корел и нејзиниот сопруг, актерот Халит Ергенџ се венчаа во 2009 година откако нивната љубов се роди на снимањето на серијата „1001 ноќ“. Во месец февруари 2010 година тие станаа родители на машко дете кое се роди…
Read more