Tag Archive: Иритирачки сцени во серијата Мој дом

Иритирачки сцени во серијата Мој дом

Датумот на емитување на серијата сè уште не е јасен, но со објавувањето на 13-та епизода беше сигнализирано дека ќе се најде на екраните на крајот на септември. Серијата, која се базира на реалната животна приказна на д-р Гулсерен Будајчилоглу,…
Read more