Tag Archive: интервенирала и полицијата…

Кемал во Љубљана, словенците лудуваа по него, интервенирала и полицијата…

Турскиот актер Бурак Озчивит престојува во во посета на Словенија. Тој се појави во еден трговски центар каде го дочекаа илјадници обожавателки. Добро расположен и насмеан, популарниот Бурак со задоволство направи фотографија со оние што посакаа, додека останатите го снимаа…
Read more