Tag Archive: Има настан во серијалот „Забрането јаболко“! Јилдиз

Има настан во серијалот „Забрането јаболко“! Јилдиз, се маскираше и стана Ендер! (ВИДЕО)

Публикациите објавени пред 4-та сезона од серијата „Забрането јаболко“ продолжуваат да ја зголемуваат возбудата. Серијата Забрането јаболко ќе ја започне својата 4-та сезона со 75-та епизода во понеделник, 7 септември во 20:00 часот. Историјата на првата епизода ја објави телевизијата…
Read more