Tag Archive: Има надеж за серијата Господин погрешен!

Има надеж за серијата Господин погрешен!

За судбината на турската серија Господин погрешен се пишува и се зборува скоро секој ден во турските медиуми и на социјалните мрежи. Вчера, турските блогери кои се запознаени со ситуацијата во светот на турските серии, се впуштија во жешка дискусија….
Read more