Tag Archive: Избрани најдобри турски актери и најдобра серија на церемонијата Golden Butterfly

Избрани најдобри турски актери и најдобра серија на церемонијата Golden Butterfly

На церемонијата Golden Butterfly, која исто така се нарекува турски Оскар, беа доделени награди за најдобри актери и најдобра серија во 2020 година во оваа земја. Кога станува збор за најдобрата турска серија годинава, таа награда отиде и на сè…
Read more