Tag Archive: Зошто Онур Бујуктопчу повеќе не глуми во ТВ серии?

Зошто Онур Бујуктопчу повеќе не глуми во ТВ серии?

Онур Буикутопчу, кој е на одмор во Алачати еден месец, даде изјава за списанието „Пост“, во кое се вели дека е среќен: „Јас живеам далеку од толпата, во рамките на правилата на пандемијата“. Актерот обезбеди важни информации зошто не прифаќа…
Read more