Tag Archive: “Зејнеп” позира со сестрата близначка

“Зејнеп” позира со сестрата близначка, нема да поверувате колку личат

Турската актерка, Хазал Филиз Кучуккесе, ја знаеме од улогата на Зејнеп во серијата “Кара Севда”. Зејнеп неодамна преку некои фотографии објавени во “Instagram” го привлече вниманието на следбениците, откривајќи ја нејзината рефлексија? Таа има сестра близначка која се вика Денис…
Read more