Tag Archive: ЗГОДНИОТ ЕМИР ОД КАРАСЕВДА КАКО МЛАД ИМАЛ ДОЛГА КОСА (ФОТО)

ЗГОДНИОТ ЕМИР ОД КАРАСЕВДА КАКО МЛАД ИМАЛ ДОЛГА КОСА (ФОТО)

Турската серија “Карасевда” која се емитува секоја вечер на Сител телевизија успеа по првите неколку епизоди да стане најгледана телевизиска програма во Македонија. Љубовната приказна меѓу Кемал и Нихан пред која и небото ќе заплаче, а и морето ќе се…
Read more