Tag Archive: Звездите на турската серија Заклетва заедно на одмор (ФОТО)

Звездите на турската серија Заклетва заедно на одмор (ФОТО)

Озге Јагиз, една од звездите на серијалот „Заклетва“, реши да го напушти проектот. Таа одлука сè уште не е јасна за многу фанови, но и за медиумите во Турција. Во новата сезона што беше потврдена порано, нема да ја видиме…
Read more