Tag Archive: За првата слика на бебето

За првата слика на бебето, Фахрие и Бурак Озџевит добија скпоцена понуда!

Тие се несомнено една од најпознатата и контроверзна двојка во шоубизот. Нејзината бременост стана вест на секој турски и арапски портал. Вториот почна да се обрне внимание на сите ликови кои имаат големо влијание врз општеството. Не можеме да негираме…
Read more