Tag Archive: За оваа фотографија на Ханде Ерчел и Керем Бурсин се зборува со денови (ФОТО)

За оваа фотографија на Ханде Ерчел и Керем Бурсин се зборува со денови (ФОТО)

Турската серија Чукај на мојата врата добива сè поголема популарност. Таа популарност ги придружува и главните актери во серијалот, актерите Ханде Ерчел и Керем Бурсин. Многу се кажува и пишува за нивната врска. Тие изгледаат одлично, хармонично во серијалот и…
Read more