Tag Archive: Започнaa одморoт за Каан Ургенчиоглу и неговата девојка

Започнaa одморoт за Каан Ургенчиоглу и неговата девојка

Актерот Кaan Ургенџиоглу, познат по серијата “Кара Севда” познат во улогата на Емир, започна со одмори заедно со неговата девојка Зејнеп Ојнак. Двојката ја отвори оваа летна сезона во Аккаја . Сликите од папараците покажуваат дека Каан е навистина претпазлив…
Read more