Tag Archive: Започнува новата турска серија Çatı Katı Aşk (Лубов на под кров)

Започнува новата турска серија Çatı Katı Aşk (Лубов на под кров)

Нова турска серија наречена Çatı Katı Aşk ја имаше својата премиера пред два дена во Турција. Главните улоги во серијата ги играат Фуркан Андич, Езги Шенлер, Јигит Киразчи и Нилај Дениз. Тоа е лубовна приказна која започнува на денот кога…
Read more