Tag Archive: Започнати се преговорите за серијата објавена како „Нов Езел“

Започнати се преговорите за серијата објавена како „Нов Езел“

Ај Јапим е многу оптимист во врска со објавувањето на серијалот што ќе се емитува од зимата наместо серијата „Бабил“. Овој нов проект е веќе карактеризиран како нова, втора верзија од серијата Езел. Имињата на режисерот и сценаристот сè уште…
Read more