Tag Archive: Забрането јаболко во новата сезона доаѓа како бомба ! (ФОТО)

Забрането јаболко во новата сезона доаѓа како бомба ! (ФОТО)

Започна снимањето на популарната ТВ серија Фокс Забрането јаболко. Серијата звучи како бомба! Ние не го зборуваме тоа, така вели Еда Еџе лично! Еда Еџе, која минатата сезона започна да го игра ликот на Јилдиз во серијалот повеќе во карикатуристички…
Read more