Tag Archive: Забележителен успех на турската серија Фатма

Забележителен успех на турската серија Фатма

Серијата „Фатма“ со Бурка Биричик во главната улога привлече големо внимание. Заплетот на серијата отстапува од она на што сме навикнати кога станува збор за турски серии. Серијата привлече големо внимание од гледачите ширум светот. За тоа придонесе и фактот…
Read more