Tag Archive: Жестоки расправии на снимањето на серијата Горка земја

Жестоки расправии на снимањето на серијата Горка земја

Состојбата на снимањето на Горка земја воопшто не е пријатна. За кратко време се случија две големи расправии за време на снимањето на таа серија. Турските медиуми дури ги нарекоа скандали новите случувања. Минатата недела Керем Алисик и Мурат Унамлис…
Read more