Tag Archive: Жестока расправија помеѓу Бурак Озчивит и Фахрие Евчен?!

Жестока расправија помеѓу Бурак Озчивит и Фахрие Евчен?!

Турските медиуми објавија дека Бурак Озчивит и Фахрие Евчен имале жестока расправија во Бодрум. Соседите ги слушнале нивните врисоци и интервенирале сакајќи да ги помират сопружниците. Досега јавноста не беше запознаена со вакви настани од нивниот приватен живот. Тие отсекогаш…
Read more