Tag Archive: Жената на “Синан”

Жената на “Синан”, дотерана со шминка и фризура, поубава жена не сте виделе

Серијата “Се викав Мелек” носи многу драма со интриги и неочекувани настани. Турската телевизиска серија доби голема гледаност во нашата јавност, а овие гледачи, исто така, имаат многу љубопитност во врска со приватноста на нивните омилени актери. “Синан”, која има…
Read more