Tag Archive: Енгин Озтурк имаше непријатна ситуација!

Енгин Озтурк имаше непријатна ситуација!

Не е непознато дека некои питачи во Турција препродаваат цвеќиња за да заработат за живот. Сепак, според турските медиуми, тие често знаат да бидат многу арогантни, дури и непријатни. Токму тоа го почувствуваа на кожата турскиот актер Енгин Озтурк и…
Read more