Tag Archive: Емина Јаховиќ и бившиот сопруг Мустафа Сандал заедно во Милано

Емина Јаховиќ и бившиот сопруг Мустафа Сандал заедно во Милано

Црногорската пејачка Емина Јаховиќ беше во посета на Милано заедно со нејзиниот поранешен сопруг Мустафа Сандал и нивните два сина Јаман и Јавуз. Емина и Мустафа во Италија беа на гости кај братот на пејачката. Двојката не крие дека по…
Read more