Tag Archive: Емина и Мустафа НЕ се заедно

Емина и Мустафа НЕ се заедно, но поради ова односот помеѓу нив се уште е беспрекорен

Емина Јаховиќ деновиве е во Истанбул. По разводот со Мустафа Сандал познатата босанска пејачка времето го поминува дружејќи се со своите пријателки и во најразлични активности со своите синови и семејството. Токму на еден таков настан во кој главната улога…
Read more