Tag Archive: Елчин Сангу отворена: Овие серии не ми се допаѓаат и не ги гледам ни како гледач

Елчин Сангу отворена: Овие серии не ми се допаѓаат и не ги гледам ни како гледач

Елчин Сангу, познатата актерка од турската серија позната кај нас како “Вљубениот Ерген” – “Kiralik ask”, и од филмот “Време за среќа” или “Mutluluk Zamani”, во едно неодамнешно интервју актерката изјави дека воопшто не сака и не и се допаѓа…
Read more