Tag Archive: Елчин Сангу за неговата нова серија

Елчин Сангу за неговата нова серија

Елчин Сангу, која се појави на насловната страница на септемврискиот број на списанието L’Officiel, даде живописна изјава во нејзината нова серија „Iyi Gunde Kotu Gunde“. Главната актерка ќе глуми со Озан Долунеј и Јасемин Ален Селин Атинац работеше на стајлингот…
Read more