Tag Archive: еден повреден?!

Што се случува во серијата Забрането јаболко. Еден убиен, еден повреден?!

Покрај сите овие случувања, во новата епизода, појавата на Џансу со пиштол во рака и соборувањето на оние кои се сретнаа на мала забава ги зачуди сите. По овој инцидент, што се случи откако Јилдиз рече дека е бремена со…
Read more