Tag Archive: Еден од актерите во серијата „Професор“ заразен со коронавирус!

Еден од актерите во серијата „Професор“ заразен со коронавирус!

На Мерту Рамазан Демиру, кој игра една од улогите во ТВ серијата „Професор“, му беше дијагностициран коронавирус. 22-годишниот актер беше подложен на тестирање откако му се слоши на постариот брат. Инфекцијата настанала кога се прекинало снимањето поради сценариото. Мерт можеби…
Read more