Tag Archive: Еда Еџе: Не добив подарок за роденден

Еда Еџе: Не добив подарок за роденден

Прославувајќи го својот роденден, Еда Еџе рече: „Јас наполнив 30 години. Јас официјално пораснав пред вашите очи“. Познатата актерка изјави дека не добила роденденски подарок од никого. https://www.hurriyet.com.tr/