Tag Archive: Еда Еџе и одговори на гестот на Шевал Сем со гест!

Еда Еџе и одговори на гестот на Шевал Сем со гест!

Познатата актерка Шевал Сем одамна објави дека личноста што се согласила најдобро во серијалот „Забрането јаболко“ е Еда Еџе. Всушност, Шевал Сем во едно интервју изјави дека Еда Еџе е личноста која ја поврза неа со светот на социјалните мрежи….
Read more