Tag Archive: Еда Еџе заминува од Забрането јаболко?! Таа ќе биде продуцент на турската адаптација на серијата „Пријатели“?!

Еда Еџе заминува од Забрането јаболко?! Таа ќе биде продуцент на турската адаптација на серијата „Пријатели“?!

Продуцентот Фатих Аксој се подготвува да работи на дигитални платформи. За овие потреби, производителот ќе создаде нова компанија за производство Тој ќе ја создаде таа компанија заедно со актерката Еда Еџе. Еда ја завршува работата на оваа сезона од серијата…
Read more