Tag Archive: Еда Еџе го слави нејзиниот роденден на брод (ФОТО)

Еда Еџе го слави нејзиниот роденден на брод (ФОТО)

Еда Еџе го прослави својот 30-ти роденден во Бодрум со изненадување на Шевал Сем и Несрин Џавадзаде. Следниот ден замина на тура со својот лубовник Бужарахан Тунчер и неговите пријатели. Очите ми се полни За време на одморот во Бодрум,…
Read more