Tag Archive: Еда Еџе го одржа ветувањето!

Објавен постерот за Забрането јаболко, Еда Еџе го одржа ветувањето!

Еда Еџе, една од водечките актери во серијата Забрането јаболко, привлекува внимание со својата поддршка за серијата на социјалните мрежи. Забранетото јаболко, кое ги помина првите 3 сезони со успех, ја започнува четвртата сезона со својата 75-та епизода во понеделник,…
Read more