Tag Archive: Еда Еџе го даде одговорот на нај лубопитното прашање во серијата „Забрането јаболко“!

Еда Еџе го даде одговорот на нај лубопитното прашање во серијата „Забрането јаболко“!

Познатата актерка Еда Еџе воодушеви со нејзиниот изглед … Тимот продолжи да снима за 4-та сезона од серијата „Забрането јаболко“, работејќи со интензивно темпо. Еда Еџе, од друга страна, дава информации и ја зголемува возбудата со своите постови од сетот….
Read more