Tag Archive: Еве ја вистината за разделбата на актерот Чаглар Ертугрул со Кејла Манукијан

Еве ја вистината за разделбата на актерот Чаглар Ертугрул со Кејла Манукијан!

Турските портали објавија дека турскиот актер Чаглар Ертугрул се разделил со Кејла Манукијан, а причина е Мерием Узерли. Откако Чаглар почна да пишува со неа. Но, актерот по оваа вест избра да реагира. Во своето твитерско обраќање, актерот рече: „Сите…
Read more