Tag Archive: Еве што Фахрије Евџен му забрани на Бурак за бременоста!

Еве што Фахрије Евџен му забрани на Бурак за бременоста!

Познатиот турска актерка Фахрије Евџен, која го очекува своето прво дете со актерот Бурак Озџевит, одлучи да забрани одредени работи во куќата,работи што ќе ѝ дадат непријатности за време на бременоста. Весниците се полни со вести за идните родители на…
Read more