Tag Archive: еве што вели познатата актерка!

Се или не се вљубени во реалниот живот,еве што вели познатата актерка!

Познатите актери од познатата серија “Љубов и пари” Бестемсу Оздемир и Енгин Акјурек честопати се коментираат во турските портали дека можеби се во врска еден со друг. Сепак, ниту еден од нив не потврди такво нешто. Во еден интервју, Бестемсу…
Read more