Tag Archive: Еве со кого ќе се мажи повторно “Ѓулсерен”!

Еве со кого ќе се мажи повторно “Ѓулсерен”!

Познатата турска актерка Нургул Јешилчај повторно пред олтарот. Актерката позната кај нас со улогите на “Косем” или во серијата”Парампарча” во улогата на “Ѓулсерен” , изрази дека размислува повторно за брак со продуцентот Неџати Кокабај. Таа го запознала нејзиното новото момче…
Read more