Tag Archive: Еве од кого ја наследил убавината убавиот Ајаз од „Сезона на црешите“: Ова се неговите родители и братот близнак (фото)

Еве од кого ја наследил убавината убавиот Ајаз од „Сезона на црешите“: Ова се неговите родители и братот близнак (фото)

Најпрвин го гледавме во турската серија „Љубовта на мојот живот“ како Демир, а пак сега ја има улогата на архитектот Ајаз во „Сезона на црешите“ каде игра заедно со својата сакана Озге Гурел која ја има улогата на Ојку. Она…
Read more